Ciutat

L’agrupació andalusa San Sebastián de los Ballesteros posa fi a la temporada

Una de les actuacions de dissabte/ CEDIDA

L’associació andalusa San Sebastián de los Ballesteros ha celebrat aquest cap de setmana la festa de fi de temporada a la Masia de Can Rull. Els ballesteros van gaudir del tradicional coro rociero i actuacions de ball i de playback amb Nieves Moyano, Miguel Palma, Ana Cisneros, Fina Montiel i l’artista convidada Ainhoa Garrido. En total, més d’una cinquantena de persones han volgut celebrar l’inici de la fi.

Després d’un calendari marcat per la pandèmia, l’entitat espera recuperar al cent per cent les activitats de cara al proper curs: “Hem deixat enrere esdeveniments importants, però les previsions són millors de cara al curs vinent”, explica Joaquin Lesmes, president de l’associació.

Durant aquest any, les principals activitats de l’associació han quedat anul·lades: el sopar de gala, la tradicional festa de les migues, el festival flamenc en el Teatre Principal i la Romeria de San Isidro Labrador. Sí que han pogut gaudir, aquest últim mes, de la festa de la ‘Cruz de Mayo’ o de la Santa Creu i de la presentació de la 45a edició de la seva revista, després que l’any passat no ho poguessin fer de forma oficial.

El calendari pel curs 2021-2022 va farcit de plans: “Començarem amb la festa major de Sabadell i continuarem amb la botifarrada per la Diada de Catalunya”, explica Lesmes. Els plans de l’associació també contemplen la celebració de l’agermanament de Sabadell i San Sebastián de los Ballesteros, amb un viatge al municipi andalús a finals de setembre. I també el cocido andalús, una festa prevista pel mes d’octubre.

Comentaris
To Top