Publicitat
ESPORTS

El canvi de model del bàsquet femení del Club Natació provoca una reestructuració tècnica

Miki Molgosa amb les jugadores del cadet femení del Club Natació / Ll. Franco

L'èxit històric del cadet femení del Club Natació Sabadell, que per primera vegada es va classificar per un Campionat d'Espanya signant una meritòria setena posició final, ha tingut el contrapunt immediat d'una reestructuració en l'àmbit tècnic que ha acabat amb l'etapa del director esportiu, Quim Gómez, i el mateix tècnic del conjunt cadet Miki Molgosa. Una decisió controvertida que des del Club Natació es justifica amb un canvi de model en la categoria femenina.

Quim Gómez gairebé sumava una dècada en la direcció esportiva del bàsquet nedador i juntament amb Manolo Asensio van implementar una nova filosofia en l'àmbit femení que ara ha donat els fruits amb el títol de Catalunya del cadet i la seva participació en el certamen estatal. El seu entrenador, Miki Molgosa, es mostrava sorprès per la decisió de l'entitat. "La veritat és que no ho esperava perquè considero que hem fet una bona feina aquests últims cinc anys. No entenc aquest canvi de rumb de la secció, però almenys ens acomiadem amb el millor èxit de la història", diu.

Molgosa assegura que "em van oferir continuar, però jo no puc entendre el projecte femení sense Quim Gómez i vaig decidir marxar". Una versió que confirma el director esportiu del Club Natació Sabadell, Xavier Balaguer: "És cert. Li vam oferir una proposta de renovació i ell no va voler continuar". Sobre la decisió de prescindir de Quim Gómez, Balaguer ho argumenta com "un final d'etapa. Fins ara en la categoria femenina s'aplicava un sistema basat més a fitxar de fora i de fet, el cadet només tenia tres jugadores formades a casa nostra. Volem canviar el model i que s'assembli més al del masculí, que es nodreix gairebé exclusivament de la nostra pedrera".

Encara s'està treballant en la figura del seu substitut, però Balaguer vol deixar clar que "estem parlant d'una secció totalment amateur i la nostra filosofia és potenciar sempre la feina de la casa, però les jugadores que han fet un gran resultat al Campionat d'Espanya continuaran a l'equip si elles volen. No tenim cap problema".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top