Ciutat

Sabadell en Xarxa i el CES impulsen una campanya per potenciar el comerç local

Presentació de l'acord entre Sabadell en Xarxa i el Centre d'Esports Sabadell

L’associació Sabadell en Xarxa, que uneix el sector comercial, serveis i hostaleria de la ciutat, i el Centre d’Esports Sabadell (CES) han impulsat la campanya Juguem Junts, una iniciativa per promoure el consum als establiments locals. “Volem dinamitzar el comerç oferint a canvi futbol i adrenalina arlequinada”, ha expressat Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell.

Sota el lema Compra a Sabadell, viu el futbol, els establiments que formin part de la Xarxa Arlequinada obtindran uns vals del CES i, per cada cinc cupons que els clients acumulin, es podran bescanviar per l’entrada a un partit a la Nova Creu Alta. Una iniciativa que els comerciants aplaudeixen: “És una gran oportunitat, el comerç i l’esport són dos actius que hem de potenciar”, subratlla Miguel Tello, president de Sabadell en Xarxa. Tello considera que és una eina per “fidelitzar” la clientela.

Com funciona?

Els establiments que en formin part tindran un distintiu a la porta per identificar-se i rebran un talonari per distribuir entre els seus clients. El preu de compra mínim l’establirà cada comerç. En aquest sentit, poden contractar quatre packs diferents. L’entitat Sabadell en Xarxa distribuirà els talonaris de cupons entre els comerços.

Per poder obtenir una entrada, els clients hauran d’acumular fins a cinc cupons per una compra mínima a dos o més comerços adherits. “Volem estar presents a la ciutat i que hi hagi més consum a tots els barris”, conclou Bruno Batlle, director general del Centre d’Esports.

Sabadell estrena la seva aplicació de comerç de proximitat

Comentaris
To Top