ESPORTS

Arnau Bonada agafa el relleu de Jordi Vallhonrat al capdavant del CE Sant Nicolau

El sabadellenc Arnau Bonada

El Club Esportiu Sant Nicolau ha anunciat que Jordi Vallhonrat deixa la presidència després d’onze anys al capdavant de l’entitat sabadellenca. El seu relleu l’agafarà l’economista i president de Xarxa Onion, Arnau Bonada, que encapçalarà una Junta Directiva que mantindrà cinc membres de la Junta sortint i que comptarà amb tres cares noves, tots ells pares i mares de jugadors del CE Sant Nicolau.

Una vida lligada al Sant Nicolau

Vallhonrat va accedir com a alumne a l’Escola Sant Nicolau al 1968, i des del 1979 fins el 1988 va ser integrant del Club Esportiu Sant Nicolau, realitzant infinitat de tasques com entrenador i coordinador entre els anys 1979 i 1988. L’any 2006 va accedir a la Junta i al 2010 en Jordi Vallhonrat arribava a la presidència del Club Esportiu Sant Nicolau, càrrec que ha ocupat durant els últims 11 anys, i que aquesta Temporada 2020-2021 n’ha estat la darrera.

A través d’un comunicat, el CE Sant Nicolau ha volgut agraïr la tasca del fins ara president, així com a la resta de mebres de la Junta Directiva que no continuaran sota la presidència de Bonada per “aquest més de 15 anys de plena dedicació al Club”.

Comentaris
To Top