ESPORTS

Emilio Bernad i Teo Quintero arriben carregats d’ambició a la Nova Creu Alta

Els dos nous jugadors arlequinats amb els nens participants en el Campus del club / Lluís Franco

Els primers. Dos jugadors sub-23, Emilio Bernad i Teo Quintero, han estrenat el capítol de presentacions a la Zona Esportiva Olimpia rodejats dels nens i nenes participants en el Campus del Centre d’Esports. Ambdós arriben carregats d’il·lusió i una elevada dosi d’ambició, amb l’objectiu d’aportar el màxim possible en el seu nou club. El director general, Bruno Batlle, ha estat l’encarregat de donar-los la benvinguda oficial juntament amb el director esportiu, Jose Manzanera, qui ha subratllat que “els coneixem a tots dos des de fa temps i per la seva manera de jugar s’adaptaran sense problemes. A més, són dos jugadors que han viscut situacions de màxima tensió als seus clubs anteriors i han sabut reaccionar molt bé. Això els ajudarà a competir”.

Una altra coincidència: Emilio i Teo ja saben el que és jugar a la Nova Creu Alta i, a més, en tenen un bon record. El jove porter va ser clau en la victòria del València Mestalla la dramàtica temporada 18/19 (0-1) parant un penal a Gato que, a més, va significar la destitució de Kiko Ramírez i l’arribada d’Antonio Hidalgo a la banqueta. “Tinc present aquell partit i ara m’ha ajudat per decidir-me. El Sabadell té una gran afició, es respira futbol, i era la millor opció per sortir. Competència? És lògic que vingui un altre company i jo faré el màxim per oferir la millor versió i guanyar-me la confiança del tècnic”. Es considera un porter “complet” i adverteix que el nivell de la Primera RFEF “serà superior a l’antiga Segona B”.

Teo Quintero va trepitjar la gespa de la Nova Creu Alta amb la samarreta de l’Hèrcules fa dues temporades i també va guanyar (1-2). “Nosaltres vam arribar en una situació molt complicada i el Sabadell era el líder. Però ens va sortir un bon partit”, recordava. Abans també s’havia enfrontat als arlequinats amb el Peralada. És un central esquerrà nascut a Catalunya encara que els seus pares són d’origen veneçolà. “Vinc a un gran club, amb moltíssima il·lusió i ganes. A l’Hèrcules vaig viure una temporada complicada col·lectivament, però em va ajudar per créixer i gestionar situacions difícils”, ha explicat. L’ex arlequinat Adrià Collet és un bon amic d’ell que el va acabar de convèncer. Sap que l’exigència serà màxima: “He après a jugar sota molta pressió a l’Hèrcules i això em servirà d’experiència”.

Iago Indias, molt a prop

El mercat es mou a poc a poc en el cas del Centre d’Esports, però el director esportiu, José Manzanera, no està preocupat. “Tenim una manera de treballar i sempre aspirem als millors jugadors. Cal analitzar molts aspectes, esportius i personals, però el més important és tenir-ho tot controlat”. A les últimes hores han sorgit dos noms amb força: Jacobo González (Tenerife) i Iago Indias (ex Castelló). Aquest últim, central de 25 anys, és qui sembla està més a prop. De fet, la seva incorporació es podria concretar ben aviat de manera oficial. “Són dos futbolistes amb experiència a Segona B. En el cas de Iago Indias el coneixem de la seva etapa a l’Espanyol -va jugar de la 14/15 a la 19/20 en el filial- i és un bon futbolista”. Sobre Jacobo, Manzanera ha recordat que “és un bon jugador, però té contracte amb el Tenerife ara mateix”.

De les possibles renovacions d’Undabarrena i Adri Cuevas, ha reconegut que “intentem que continuen perquè van fer una bona temporada i nosaltres els volem tenir, però depèn també d’ells”. També s’ha referit a les especulacions sobre Aleix Coch i Guruzeta, amb contracte, però amb possibilitats de marxar. “Els hi hem transmès tota la nostra confiança i ja saben que el dia 19 comença la pretemporada. El mercat és llarg, però són dos jugadors de la plantilla i comptem amb ells”. Dos nous ex arlequinats de la passada temporada, per cert, ja tenen nou destí: Josu continuarà a la lliga SmartBank amb l’Amorebieta i Edgar Hernández serà rival del Sabadell a les files del Gimnàstic.

En l’àmbit social, el club s’acosta a la xifra del primer miler de socis i ja es coneix la identitat del nou soci número 1 del Centre d’Esports Sabadell: es tracta de l’incombustible Llorenç Xipell, qui encapçala una autèntica saga d’arlequinats.

Comentaris
To Top