ESPORTS

Kike Royo podria ser la carta amagada per la porteria arlequinada

Kike Royo ha defensat el Guijuelo i Badajoz les últimes temporades / CEDIDA

La porteria és una demarcació clau i el Sabadell vol encertar per substituir Ian Mackay. L’objectiu de la secretaria tècnica és doble: un porter amb garanties i també amb capacitat de lideratge, com era el cas del gallec ara al Deportivo. S’havia parlat insistentment de Limones, que va acabar el seu contracte amb el Mirandés després d’una destacada etapa. De fet, és una de les opcions. Però a les últimes hores ha sorgit amb força el nom de Kike Royo, portero del CD Badajoz.

Podria ser la carta amagada de José Manzanera i Miguel de Hita encara que des de l’entorn del club arlequinat ni es confirma ni es desmenteix. És un futbolista que agrada, i molt, però hi ha un hàndicap important: Royo té contracte amb el Badajoz fins al juny del 2022 i és considerada una peça clau. Les tres últimes temporades ha estat titular indiscutible, disputant gairebé la totalitat de partits a Segona B i el play-off dels dos darrers anys. La passada temporada va ser un dels menys batuts del futbol estatal amb només 13 gols rebuts en 24 partits. Això sí, al final va arribar la gran decepció amb la derrota contra l’Amorebieta (0-1) que va impedir l’anhelat ascens.

Kike Royo és nascut a Logronyo (29 anys), però es va formar a la Real Societat i també va jugar al Mallorca B abans de consolidar-se a Segona Divisió B a les files del Guijuelo, on va militar tres temporades. En la 18/19 el va fitxar el CD Badajoz. El Sabadell hi ha posat els seus ulls i sembla que apostarà fort per ell.

Comentaris
To Top