ESPORTS

El porter Kike Royo arriba farcit de rècords d'imbatibilitat

Kike Royo ha estat un ídol en el Nuevo Vivero les tres últimes temporades / CEDIDA

Porteria ben coberta. Kike Royo s'ha convertit, de manera ja oficial, en el nou guardià dels tres pals arlequinats després de desvincular-se del CD Badajoz, el seu club les tres últimes temporades. Era un objectiu prioritari de la direcció esportiva i han estat necessàries moltes setmanes de negociacions per aconseguir-ho. La marxa d'Ian Mackay al Deportivo deixava un forat important i calia trobar un recanvi de garanties, amb experiència i capacitat de lideratge. Kike Royo compleix aquest doble paper. A Badajoz l'idolatren i és considerat com una peça clau de les últimes grans temporades del club extremeny, que ha fregat l'ascens al futbol professional. Ara espera assolir el premi amb el Sabadell.

De fet, arriba a la Nova Creu Alta farcit de rècords. En la seva primera temporada al CD Badajoz va encadenar 7 partits (exactament 632 minuts) sense rebre un gol, topall que va superar la passada temporada pujant el llistó a 9 jornades d'imbatibilitat. Globalment, Kike Royo no ha encaixat cap gol gairebé en la meitat de partits disputats amb la samarreta del Badajoz. Acumula també una notable experiència a la Segona B. Després de formar-se a la Real Societat B, va militar tres anys al Guijuelo abans d'aterrar a Extremadura. Amb 29 anys, el porter nascut a Logronyo afronta el repte del Sabadell amb l'objectiu de fer el salt a l'elit i convertir-se en un jugador important.

D'altra banda, el club ja treballa en diferents opcions per cobrir el forat que ha deixat Adri Cuevas al mig del camp. El club i el jugador andalús van mantenir converses per la seva renovació, però finalment no va haver-hi resposta abans d'iniciar-se la pretemporada -era el termini que va exigir el club arlequinat- i a les últimes hores Adri Cuevas s'ha acomiadat amb una carta a les xarxes socials. El seu futur està precisament al Badajoz.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top