Vallès

Quatre detinguts per tenir cultius de marihuana a Polinyà i Castellar del Vallès

La Policia Nacional ha desmantellat en dues operacions diferents dues plantacions de marihuana amb més de 1.000 plantes en total. Hi ha quatre detinguts. La primera de les plantacions es va localitzar en l’interior d’una nau industrial de Polinyà i la segona en un habitatge unifamiliar de Castellar del Vallès. En el primer cas, la nau havia estat llogada per una de les tres persones que van ser finalment detingudes com a responsables de la plantació. Aquestes tres persones, de nacionalitat ghanesa, colombiana i espanyola, eren veïns de Manresa i Ripollet.

En l’interior de la nau es van localitzar 782 plantes, amb un pes aproximat de 80 quilos, així com maquinària i instal·lació de climatització necessària per al cultiu i recol·lecció.
A Castellar del Vallès, es van localitzar 450 plantes en un habitatge d’una zona residencial. Es va detenir una dona de nacionalitat espanyola que vivia en el mateix immoble i a qui també s’investiga per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

En els dos casos obtenien electricitat de manera fraudulenta i els mesuraments fets pels tècnics de la companyia elèctrica van ser clau per confirmar les sospites dels investigadors.

Comentaris
To Top