Ciutat

Sabadell estudia diferents escenaris de com fer la Festa Major

L’Ajuntament estudia quines possibilitats té per celebrar la Festa Major

L’augment de contagis de coronavirus registrat durant les últimes setmanes a Sabadell i a tot Catalunya està fent replantejar el format de la Festa Major i l’Ajuntament estudia diferents escenaris. “No és la voluntat del Govern anul·lar la Festa Major, perquè això voldria dir que aniríem molt malament amb la pandèmia”, assegura la segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell.

Si en aquestes dates ja coneixeríem els caps de cartell i el programa de la principal celebració de la ciutat, aquesta vegada només hem pogut veure el cartell i sabem que se celebrarà del 3 al 6 de setembre. També, ahir, el Govern va aprovar l’adjudicació del contracte de so, il·luminació i vídeo de les activitats de Festa Major. La previsió municipal passa, doncs, per preveure diferents escenaris amb actes més petits i acabar de prendre la decisió sobre com celebrar la festa a finals d’agost, poc abans del seu inici.

El cartell de la Festa Major d’enguany és obra de Júlia Gozález, alumna de l’escola municipal de disseny Illa. L’obra es diu La unió fa la festa i representa tot el ventall de figures de la cultura popular local.

La situació epidemiològica no va permetre celebrar la Festa Major de l’any passat, i els actes oficials van quedar anul·lats, tant els concerts i les curses esportives com la resta d’activitats que comportaven aglomeracions. La celebració va ser de petit format, sobretot amb exposicions, concerts, tasts de cerveses i un festival de curtmetratges, entre altres.

El cartell de la Festa Major 2021 es presenta en societat

Comentaris
To Top