ESPORTS

Ramon Folch assumeix el paper de líder del Sabadell 21/22

La presentació ha estat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès durant el Campus 'Andres Iniesta' / Lluís Franco

Serà probablement el jugador amb més experiència a la Segona Divisió A de la plantilla arlequinada la pròxima temporada. Ramon Folch, en la seva presentació oficial, realitzada a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 aprofitant el Campus de tecnificació Andrés Iniesta, assumeix el paper de fitxatge ‘estrella’ del Sabadell 21/22. “Si volen que tingui aquest rol de manar més o dirigir i aportar la meva experiència per ajudar els més joves, cap problema. M’agrada que la gent s’il·lusioni amb mi, però sobretot que ho faci amb l’equip. He vingut amb molta il·lusió i el meu compromís serà absolut. De fet, l’any passat ja va haver-hi contactes i no va poder ser. Ara ens hem trobat i no vaig tenir cap dubte perquè el Sabadell és un club amb un projecte important que fa les coses molt bé”, ha subratllat.

És conscient que l’exigència també serà màxima per lluitar per la zona de privilegi, però el migcampista reusenc arriba amb la lliçó ben apresa. “Ara mateix estem treballant a la pretemporada amb l’únic objectiu d’arribar bé al primer partit a Sevilla i intentar guanyar-lo. El dia a dia ens permetrà arribar als objectius”. Ramon Folch ha celebrat tres ascensos a categories diferents: Conquense (a Segona B); Reus (a Segona A) i Elx (a Primera Divisió). Ara podria ser el quart d’arlequinat: “En una trajectòria futbolística passen moltes coses, però el record dels ascensos és inoblidable. Seria molt bonic tornar-ho a aconseguir amb el Sabadell. Per això també serà important el suport de l’afició després d’un any complicat. Serà una categoria difícil, amb partits molt igualats i necessitarem el seu alè en els trams més complicats. Que es facin socis per gaudir d’una gran temporada”, ha estat la seva particular crida.

En el Reus va coincidir amb dos exarlequinats com Jesús Olmo i Edgar Hernández. “Tinc una excel·lent relació amb tots dos i m’han parlat meravelles del club i la ciutat. La seva opinió també va influir, és clar. Ara el més important és treballar i adaptar-se al sistema d’Antonio Hidalgo. M’agrada la seva idea de tenir protagonisme amb la pilota i, de fet, ja estem incidint en aspectes tàctics. Encara falta que vinguin més jugadors i els ajudarem per integrar-se al més aviat possible”.

Manzanera critica Adri Cuevas

El director esportiu, José Manzanera, que va estar acompanyat del president del Cercle Sabadellès, Joan Carles Riba, va reconèixer l’interès per Jacobo (Tenerife) i César Morgado (Badajoz), però amb un matís important: “ambdós tenen contracte en vigor i haurem d’esperar. El mercat és llarg”. Més contundent es va mostrar amb la sortida d’Adri Cuevas. “He quedat molt decebut amb les maneres de fer-ho. Nosaltres sempre hem parlat amb transparència amb tots els jugadors i no tinc cap queixa de ningú. Però en el cas d’Adri, estàvem negociant i jo ja tenia clar que ell no volia continuar aquí. No veia gens d’interès i per això es van trencar les negociacions. Ens ha donat moltíssim els últims tres anys i li desitjo sort, però la seva sortida no ha estat correcte”. En canvi, de Guruzeta ha dit que “ell des del primer moment ens va manifestar la intenció de seguir jugant a Segona A. Després el seu nou club (Amorebieta) va cometre una errada, però no és responsabilitat seva”.

Sobre les prioritats en el mercat, Manzanera ha reconegut que “ara mateix anem coixos a l’atac i treballem per aconseguir els millors futbolistes possibles, però això de les prioritats no em preocupa perquè encara queden molts dies”. També ha tancat definitivament la porta a la continuïtat d’Undabarrena.

Publicitat
Comentaris
To Top