ESPORTS

Verticalitat i qualitat al servei del CE Sabadell

Planas, arriba procedent del Marbella / CEDIDA

Finalment, el Centre d’Esports Sabadell va fer oficial el que era un sercret a veus: Alfred Planas es converteix en el novè fitxatge per a la temporada 21/22. El jove extrem, que arriba provinent del Marbella, destaca per la seva verticalitat i el seu desequilibri en la zona ofensiva. Amb la seva arribada i la recentment coneguda de Jacobo, Antonio Hidalgo incorpora les primeres peces en el que s’ha de convertir en l’atac arlequinat.

Format a les categories inferiors de l’RCD Espanyol fins a l’etapa cadet, Alfred Planas va despertar l’atenció dels scouters de la Damm, que decidien incorporar-lo en edat juvenil. L’estiu del 2015  fitxaria per al Màlaga B, on  jugaria durant dues temporades. L’aventura lluny de casa seva s’acabaria només dos anys després quan decidia deixar Andalusia per jugar al Narcís Sala.

El nom de Planas agafaria renom a partir de la temporada 18/19, aleshores vestint la samarreta del Reus Deportiu, on seria un habi tual a l’onze titular, jugant dinou dels vint-i-un partit. En aquell mercat d’hivern, canviaria Reus per Elx, on perdria el protagonisme. Les diverses lesions i la falta de continuïtat condicionarien el rendiment sobre el terreny de joc, que no recuperaria transcendència fins a la temporada 2019-2020 amb el València-Mestalla –després de prèvia cessió de l’Alcorcón al conjunt valencianista–, on s’enfrontaria al Centre d’Esports Sabadell, poc abans de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta darrera temporada, els diversos contratemps només li van permetre disputar un total de dotze partits. Amb només vint-i-cinc anys, Planas espera recuperar el protagonisme a la Nova Creu Alta i ser un jugador important.

La 1a i 2a equipació surten a la llum

De mica en mica es van desvetllant els diversos interrogants de la pròxima temporada. Mentre des de la direcció esportiva es continua treballant en la incorporació de nous fitxatges, aquest dijous el Centre d’Esports Sabadell donarà a conèixer un dels secrets més guardats fins al dia d’avui: el disseny de la primera i segona equipació. La presentació comptarà amb la presència de Ramón Folch i Aleix Coch. Es podran adquirir a la web del club a partir de demà divendres. El preu de la nova equipació seguirà la línia de les darreres temporades.

Comentaris
To Top