ESPORTS

Marc Nomen vol que el juvenil continuï per la mateixa línia

Marc Nomen amb el seu cos tècnic a les instal·lacions de l'Olimpia. | DS

Després de dues temporades de grans exhibicions, el juvenil A del CE Sabadell travessa un moment de canvis importants i un dels més rellevants és el canvi d’entrenador i cos tècnic. Després de la incorporació de Miki Lladó a l’àrea internacional del club, la directiva arlequinada ha seleccionat a un vell conegut en el club per a cobrir el lloc, qui ja ha realitzat la funció de coordinador esportiu fa alguns anys.
La idea de Marc Nomen és clarament molt ambiciosa. Gràcies al seu passat en el club i la seva experiència com a entrenador i director de metodologia a la Xina durant aquests últims tres anys, el jove entrenador considera tenir la possibilitat d’aplicar la seva idea de “sotmetre al rival en tots els registres”, sense conformar-se amb les principals virtuts dels seus jugadors i intentant que aquests experimentin una gran evolució.
En tornar a Sabadell, Marc aprofita per a definir-se com algú que “es mou per projectes i ambicions” i evidentment agraeix i admet que part de la motivació és el context que l’embolica, replet d’esportivitat, professionalitat i objectius. Ell considera que tornar a casa, acompanyat de la directiva actual juntament amb el cos tècnic assignat, ha estat més que suficient per a deixar una còmoda estabilitat que ha tingut a la Xina.
“Per a mi l’autoexigència va relacionada amb el càrrec, la pressió i la professionalitat”. El míster pensa que la pressió i les grans competències en el futbol van sempre lligades de la mà. El poder dirigir un grup en l’elit del futbol basi, per a ell és pura motivació que òbviament serà embolicada amb una certa pressió “necessària”.
A més, Nomen explica sobre la dificultat per la qual travessarà durant aquests dies, ja que es veurà en la complicada situació d’haver de descartar algun jugador per falta de fitxa. Com habitualment ocorre durant unes certes pretemporades, la selecció de la plantilla no és tasca fàcil i és aquí on es troba actualment l’entrenador del Centre d’Esports. El positiu és que Marc assegura que està molt satisfet pel nivell general de tots els futbolistes que aspiren a poder quedar-se en l’equip i competir en Divisió d’Honor.
“Estic molt d’acord i coincideixo molt amb la metodologia que s’està aplicant al Sabadell”. Marc Nomen pretén veure un equip que no sols obtingui resultats, sinó que sigui superior en tots els aspectes al seu rival. Assegura que la seva idea passa per tenir una gran dinàmica, ser agressius sense pilota i no sols tenir un nivell futbolístic alt sinó també condicional ja que és una cosa que ajuda a sotmetre al rival.

Comentaris
To Top