Ciutat

Un ventall d’obres, els pròxims mesos a Sabadell

La Junta de Govern Local aprova i adjudica projectes de millora de l’espai públic o equipaments per un valor superior als 2,67 milions d’euros. La més destacada és la remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior als 1,2 milions d’euros. També està previst renovar la vela de l’Estruch, millorar la plaça de la Llibertat i crear tres noves àrees d’esbarjo, entre d’altres.

Es renovarà la Vela de l’Estruch

L’Ajuntament ha aprovat un contracte de 193.000 euros per canviar la carpa de circ que Sabadell té situada a Ca l’Estruch. A aquesta quantitat s’afegeixen els 125.000 euros de subvenció de la Generalitat per fer les obres. La intenció és adquirir una nova lona, però també adequar el paviment, la graderia i la climatització.

Aprovada la partida per al nou passeig de la Plaça Major

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte de remodelació del passeig de la Plaça Major, que comptarà amb un pressupost superior als 1,2 milions d’euros. El projecte permetrà guanyar 585 m2 d’espais de vegetació, amb 38 arbres nous que se sumaran als 23 que ja existeixen. Així mateix, s’hi ubicarà una cortina d’aigua i llum, així com diversos brolladors i 26 bancs per seure-hi. Les obres de reforma començaran el primer trimestre del 2022, després de Nadal. Els treballs duraran vuit mesos i acabaran a finals d’any.

L’extrem sud del Passeig i la plaça Doctor Robert / LLUÍS FRANCO

Canvis en l’enllumenat

La renovació de l’enllumenat públic a la ciutat ja fa tres mesos que es du a terme. Els nous llums reforcen la sensació de seguretat als carrers, redueixen la contaminació lumínica i les emissions de CO2, milloren el confort visual i allarguen la vida útil de l’enllumenat. La previsió és que al setembre la feina estigui pràcticament enllestida.

Un dels nous punts de llum LED / LLUÍS FRANCO

S’arreglaran les calçades i voreres

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del contracte que ha de permetre millorar el paviment de calçades i voreres de diferents trams de carrers dels districtes 1, 2, 3 i 5 de la ciutat. L’obra, que previsiblement començarà a la tardor, costarà més de 340.000 euros i té un termini d’execució aproximat de tres mesos.

El carrer Capmany, amb una vorera curta / D.S.

Projecte per millorar la plaça de la Llibertat a la Concòrdia

La plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia, millorarà considerablement. S’ha aprovat el projecte de remodelació i ampliació de l’àrea de jocs infantils d’aquest espai i la col·locació de taules de pícnic, així com la millora de la junta de dilatació per corregir filtracions. El projecte compta amb un pressupost de més de 180.000 euros i un termini d’execució de tres mesos un cop comencin els treballs. Amb aquesta obra es configuren dues zones de jocs infantils a la plaça i vuit jocs de diferents tipologies.

Tres àrees per a gossos més

Sabadell comptarà a partir de l’any vinent amb tres noves àrees d’esbarjo per a gossos. Seran als barris de Can Rull, d’Espronceda i de Torre-romeu. Les obres, que comprendran un total de 4.000 metres quadrats de superfície, tenen un pressupost de 150.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.

L’àrea d’esbarjo per a gossos al Taulí / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top