Ciutat

Les rebaixes d’estiu arriben a l’equador: “Els sabadellencs estan molt animats”

/ LLUÍS FRANCO
[Guillem Plans / Àlex García]

Els comerços del Centre de Sabadell comencen a deixar enrere les esgarrifances dels successius tancaments que han comportat les restriccions Covid dels darrers mesos. Després d’un mes de rebaixes, les mans passejant bosses amunt i avall han tornat a la Rambla. Les sensacions dels comeriants han millorat respecte l’inici del període de descomptes de gener, moment en què els establiments havien d’abaixar les persianes durant el cap de setmana i el confinament municipal diluïa els clients de l’entorn de la ciutat.

Des de Sant Joan, la majoria de botigues ofereixen descomptes que van des del 20% al 75%. Les previsions són que els descomptes s’allarguin durant el mes d’agost i, en molts casos, fins durant tot el setembre.

“Aquesta temporada de rebaixes està anant molt bé, comparada amb la d’altres anys. La veritat és que aquest estiu hem duplicat les vendes”, comenta Veronica González, de la sabateria Casas. Les previsions, tenint en compte l’impacte econòmic de la Covid entre els sabadellencs, no eren tan optimistes. Però hi ha ganes de comprar.

Al Tentazioni, una botiga de moda femenina, Maite Crespo també valora molt positivament la campanya, “tot i la Covid”. En els últims 15 dies, per altra banda, ha notat que han incrementat els clients de fora de Sabadell. “Hem notat una gran varietat de gent”.

Canvi en l’estat d’ànim

El mes de juliol és el punt àlgid de les rebaixes per a gran part dels comerços de la ciutat. Molts sabadellencs encara són a la ciutat, però fan les compres per a marxar de vacances durant el mes següent.

“A l’agost es nota que la gent marxa”, diu Tais Flores, de la botiga de roba Inside. “Es nota que els sabadellencs tenen més ganes de comprar. Hi ha un gran moviment de gent”, continua.

Bacilio Borreguera, de Dormity, al marge de si han augmentat o no les vendes gràcies a les rebaixes d’estiu, ha notat un canvi en l’estat d’ànim dels sabadellencs: “La gent compra més animada”, afirma. Nayade Lledo, de la botiga de maquillatge Kiko, també s’ha trobat amb aquesta situació: “Els clients compren amb més comoditat”.

Comentaris
To Top