Publicitat
EDITORIAL

Benvingut, agost!

Li van dir adeu al juny, feliços d’haver pogut celebrar d’alguna manera la revetlla de Sant Joan. Ara li diem adeu al juliol, en molts casos esperançats per haver pogut fer un viatge d’aquells que ens fan descobrir territoris que no coneixíem i ens ajuden a desconnectar del dia a dia. Un clar exemple és la tendència a l’alça de l’activitat a les agències de viatge de Sabadell, que tal com informem en l’edició d’avui, ja veuen la claror després d’any i mig de restriccions.

En unes setmanes li direm adeu a l’agost. I la ciutat en calorosa hibernació que serà Sabadell aquest mes, donarà pas a un setembre que arrencarà -esperem i desitgem- amb la Festa Major de la ciutat. Si ara són dies en el que molts comerços abaixen la persiana per unes setmanes, arribarà el temps de la retrobada amb amistats de principis de curs 2021-2022.

I és que cada moment té les seves virtuts i cada estació s’ha de viure amb plenitud. Ara és agost a la ciutat. Benvingut siguis!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top