Ciutat

L’Ajuntament reforçarà els paviments de la calçada de diferents ponts de la Gran Via

Obres a la Gran Via, en una fotografia d’arxiu / D.S.

La Gran Via, en obres. Aquest mes d’agost, aprofitant la caiguda dels desplaçaments i la mobilitat a la ciutat per vacances, l’Ajuntament farà reparacions puntuals al paviment de la calçada de diferents ponts de la Gran Via. Així, el proper dimecres 4 i el dijous 5 d’agost, es treballarà als ponts número 4, 6 i 7 entre les set del matí i les set de la tarda, aproximadament. 

Les reparacions començaran a l’alçada del pont número 4 –el de Sol i Padrís–, en direcció nord, fins al pont número 7.  A continuació, es canviarà de sentit i es treballarà fins al pont número 4.

Aquesta reparació comportarà afectacions de trànsit a diferents punts. En el cas del pont número 4 en direcció nord, quedarà tallat el carrer dels Sentmenat (entre el carrer de Balmes i el carrer d’Alguersuari i Pascual). Al mateix pont, però en direcció sud, es tallarà el carrer de Fèlix Amat (entre el carrer del Marquès de Comillas i el carrer de Blasco de Garay), com també el carrer de Blasco de Garay (entre el carrer de Fèlix Amat i el carrer del Marquès de Comillas). 

A continuació, el dimarts 10 d’agost les màquines es traslladaran als ponts número 1 i número 5 de la Gran Via. Està previst que les obres acabin abans que acabi la segona setmana de mes.

Zona blava, gratuïta

A partir del dia 9 d’agost, i fins al pròxim dissabte 21, la zona blava de Sabadell serà gratuïta. Així mateix, els dies 8 i 22 d’agost també estarà inactiva, ja que es tracta de diumenges, dia en què no hi ha servei durant tot l’any. Per tant, el funcionament de la zona blava es reiniciarà el dilluns 23 d’agost. De fet, a Sabadell hi ha al voltant de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades i tres àmbits de gestió.

Comentaris
To Top