Vallès

L’Ajuntament de Cerdanyola destina 140.000 euros a 9 projectes de cooperació internacional

Sis dels nou projectes presentats es desenvoluparan a l’Àfrica / cEDIDA

La Junta de Govern Local de Cerdanyola del Vallès ha acordat destinar 140.000 euros a nou projectes de solidaritat internacional i cooperació al desenvolupament presentats i executats per associacions i entitats del municipi vallesà. De fet, també ha aprovat la Resolució de la Convocatòria de Projectes de Cooperació Internacional al Desenvolupament corresponent a l’exercici 2021.

L’Àfrica, país destinatari

Dit això, s’han presentat a la convocatòria anual nou projectes de cooperació i tots ells han estat valorats favorablement per l’Ajuntament de Cerdanyola i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Sis dels nou projectes presentats es desenvoluparan a l’Àfrica, dos a Amèrica Llatina i un a l’Índia i la data límit per finalitzar-los és el 31 de desembre del 2022.

Una de les iniciatives que comptarà amb més finançament és la que es durà a terme a Burkina Faso (Àfrica). La intenció és millorar la vida de la població interna desplaçada, a través de la construcció d’habitatges unifamiliars i l’execució de programes d’ajuda alimentària afavorint el desenvolupament local.

Pel que fa a la resta de projectes, es basen a oferir ajuda a les poblacions més desafavorides. Per exemple, el projecte a l’Índia preveu la construcció de 30 habitatges dignes per a dones, amb sanejament bàsic adequat en una zona coneguda del país.

Comentaris
To Top