Vallès

Desarticulen a Barberà una xarxa que elaborava i distribuïa cocaïna, heroïna i marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Barcelona i Barberà del Vallès sis persones que es dedicaven a l’elaboració i venda de cocaïna, heroïna i marihuana i en consideren desarticulada la xarxa. Els agents van escorcollar sis pisos i van decomissar més d’un quilo de cocaïna, 225 grams d’heroïna, 45 plantes de marihuana, una pistola simulada i 20.000 euros en efectiu, així com bàscules, embolcalls per a les dosis i diversos telèfons mòbils.

La policia atribueix als detinguts delictes de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. La investigació va començar amb informacions anònimes que alertaven sobre la possible implicació d’un veí de Barberà en la venda de droga.

Agents de Sabadell van identificar el gener aquesta persona, que tenia nombrosos antecedents policials i van confirmar les informacions. Com a resultat de les investigacions, es va determinar la implicació en l’elaboració i distribució de la droga de cinc persones més. Una subministrava la droga a l’investigat, és a dir, tindria funcions de ‘proveïdor’, i les altres quatre serien les encarregades de la compravenda. El veí de Barberà del Vallès era qui distribuïa les substàncies entre una cartera de compradors àmplia.

La droga intervinguda per la Policia Nacional a Barberà i Barcelona / ACN

Al llarg de la investigació, els policies van detectar un pis a Barcelona regentat per una parella on acudien els investigats de forma assídua i que era una ‘guarderia’ i ‘cuina’ de droga, és a dir, el feien servir per emmagatzemar i elaborar substàncies estupefaents.

La investigació va culminar a principis de juny amb la detenció dels sis implicats com a presumptes autors. En el dispositiu van intervenir unitats especialitzades de guies canins juntament amb la Unitat d’Intervenció Policial (UIP).

Comentaris
To Top