ESPORTS

El CN Sabadell triomfa a l’Obert de Cassà de La Selva

Els representants del Club, a Cassà / CEDIDA
Renata Shypsha (Ganxets Reus) i Joan Barberà Soler (CN Sabadell) en categoria aleví; i Neus Roma (CTT Borges) i Roger Quesada (Amics de Terrassa) en benjamí, han estat els triomfadors de l’Obert de Cassà de La Selva, prova puntuable per al rànquing de la Federació Catalana de tennis de taula i que oficialment ha tancat el curs 2020/2021.
En la competició aleví femení, la palista del Ganxets de Reus Renata Shypsha es va endur el títol superant a Martina Sans (CN Mataró), Iris Castells (Els 8 de La Garriga) i Neus Roma (CTT Borges). En aleví masculí, Joan Barberà Soler (CN Sabadell) va imposar-se al jugador de Tortosa Toni Sorní en la final, mentre Aniol Font (CN Sabadell) i Roc Gibert (Amics Terrassa) van ser semifinalistes.
En benjamí femení, la victòria va ser per Neus Roma (Borges), que va quedar per davant de Jana Manresa (Ganxets Reus), Karen Yang (CN Sabadell) i Queralt Puigmolé (TT Cassà) i en benjamí masculí, el campió va ser el jugador dels Amics de Terrassa Roger Quesada, que va vèncer a Oriol Martínez (Valls del Nord Sant Cugat) en la final. Els semifinalistes van ser Quim Barberà (CN Sabadell) i Fran Serrano (CN Sabadell).
L’Obert de Cassà ha estat l’estrena en competició dels sabadellencs Aniol Font i Fran Serrano amb la samarreta del CN Sabadell. Font i Serrano, dos palistes destacats en l’àmbit català i estatal del tennis de taula, s’han integrat al projecte del club nedador, procedents del Club Falcons.
Comentaris
To Top