ESPORTS

El juvenil del Sabadell inicia una nova etapa davant el Cerdanyola

Una formació arlequinada d'aquesta pretemporada / Críspulo Díaz (CEDIDA)

L’hora de la veritat. Després d’una temporada passada extraordinària i una pretemporada de molt moviment i readaptació de la plantilla, el juvenil del Centre d’Esports inicia un nova etapa a la Divisió d’Honor aquest dissabte (17 hores) amb la visita del Cerdanyola al Poliesportiu Olímpia.

La renovació ha estat absoluta, començant pel relleu a la banqueta. La marxa de Miki Lladó –nomenat cap de l’Àrea Internacional del club– i diversos jugadors que han tornat als seus equips de procedència o han superat l’edat juvenil obliga a un canvi de xip. Això ha provocat un treball exhaustiu d’adaptació durant l’estiu. Marc Nomen és un entrenador jove que torna al club amb la intenció de seguir el camí iniciat per Lladó. Té clar el missatge que vol transmetre als jugadors: “Han de superar els seus rivals en totes les facetes i per això hem treballat intensament”.

“Les sensacions són positives. Penso que tinc bons jugadors i també bones persones. Estem preparats per començar”, subratlla amb confiança el tècnic arlequinat. Els nouvinguts han demostrat un bon nivell en els partits de pretemporada, com és el cas de Luque, José Luis o Xavi Planas, procedents del RCD Espanyol. També s’han incorporat Martí Gilvoy (Santa Eulàlia), Pierre (Lokomotiv), l’extrem Xavi Moreno (Jabac) o Hugo Garcia (Damm). Altres jugadors debutants seran Josep Roma, Diego Moral i el porter Luis Guzmán.

Un inici complicat
La visita del Cerdanyola aquest dissabte, una de les grans revelacions de la temporada anterior, significa una bona pedra de toc en un inici de lliga que serà dur: després visitarà l’Espanyol, rebrà el Cornellà i viatjarà a Saragossa. El llistó està molt alt. Tot un repte per aquest nou Sabadell.

Comentaris
To Top