Ciutat

Marta Farrés condemna l’agressió sexual: “Estic farta com a alcaldessa, com a mare i dona”

Farrés i Morell, en la seva compareixença aquest migdia / CEDIDA

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés ha condemnat aquest migdia l’agressió sexual que va patir una menor d’edat la matinada de dissabte al Parc de Catalunya. Ho ha fet a través d’una compareixença davant els mitjans de comunicació juntament amb la tinenta d’alcaldessa al capdavant de Feminismes, Marta Morell. “Des de l’Ajuntament lamentem profundament l’agressió sexual. N’estic farta com a alcaldessa, com a mare i dona”, ha dit Farrés.

L’alcaldessa ha indicat que l’Ajuntament ha posat recursos preventius: els Punts Lila (n’hi ha fins a cinc) o la possibilitat de pujar en un taxi o baixar del bus entre parada i parada per evitar possibles perills. Així mateix, Farrés ha defensat l’operatiu policial dels dos dies que portem de Festa Major: “Els Mossos i la Policia Municipal han fet un treball extraordinari. És mentida que amb més policia s’hauria evitat l’agressió sexual. No podem evitar algunes actituds que té la gent”, ha assegurat.

Dit això, els Mossos investiguen el presumpte assetjament de la matinada de dissabte. Segons apunten fonts policials, els primers indicis apunten que la jove hauria estat assetjada per una sola persona en presència d’una amiga. Tot apunta que hauria estat una violació consumada per part de l’home, segons ha exposat la víctima en la seva primera declaració. S’està treballant amb diverses hipòtesis vinculades amb un delicte contra la indemnitat sexual.

Una menor d’edat, víctima d’una agressió sexual al Parc Catalunya de Sabadell

Comentaris
To Top