Oci i cultura

Charlie Pee s’estrena en solitari esgotant entrades en 9 minuts

Cartell de l'espectacle

9 minuts. Això -o menys- és el que van durar les entrades a la venda de Charlie Pee pel seu primer espectacle en solitari.

La cita té lloc l’1 d’octubre a la sala El Medi de Barcelona (al carrer Balmes), on presentarà el show Mamasita. Aquest serà el dia d’estrena, tot i que la pròpia Pee ja ha confirmat que hi haurà més actuacions.

L’exhauriment de les entrades en tan poc espai de temps ha suscitat respostes divertides entre els seus seguidors, com ara plantejant-se “anar a espiar per les finestres des del carrer”.

Charlie Pee (Sabadell, 1990), ha estat guionista de la sèrie Drama (PlayZ), que es va veure envoltada de certa polèmica per la barreja entre llengua catalana i castellana als seus diàlegs. També és famosa per la seva participació a El Matí de Catalunya Ràdio. Igualment ha dirigit el Cap d’Any apocalíptic a la mateixa emissora de ràdio.

Recentment, Pee ha estat nominada en els Premis TeatreBarcelona a la categoria a millor espectacle còmic per On és la festa?, que va interpretar al Barts de la mà d’Ignasi Taltavull i Adri Romeo. Competeix, entre d’altres, contra l’humorista i imitador Carlos Latre.

Comentaris
To Top