ESPORTS

El CN Sabadell s’incorpora al Consell territorial de PIMEC i a la sectorial PIMEC Esport

Representants de PIMEC i el CN Sabadell, a les instal·lacions del centre Can Llong / CEDIDA

El Club Natació Sabadell s’ha incorporat al Consell Territorial de PIMEC Vallès Occidental, així com a la sectorial PIMEC Esport, en un acte d’adhesió que ha tingut a les instal·lacions de Can Llong. El Club Natació, fundat l’any 1916, referent en l’àmbit català, estatal i europeu, compta amb més de 18 seccions esportives i més de 21.000 socis.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha manifestat que l’adhesió del club suposa “un pas endavant en la intenció de la patronal de posar l’activitat i l’esport al centre del debat social”. Així, la patronal, referma el seu compromís en representar i defensar els interessos de les pimes en tots els sectors. D’altra banda, el president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, que ja havia visitat les instal·lacions abans de la pandèmia, ha valorat molt positivament l’activitat del club: “És un actiu important per la ciutat de Sabadell, la comarca i Catalunya”, tot considerant “de vital importància la seva incorporació al Consell Territorial de PIMEC Vallès Occidental”.

El president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, s’ha mostrat satisfet amb la incorporació a “una associació històrica del nostre país” i ha comentat que “poder pertànyer a PIMEC obre les portes a seguir teixint sinergies amb els diferents sectors i posar en marxa accions conjuntes que potenciïn l’esport i els nostres esportistes”. En aquest sentit, ha destacat que “l’esport és també un actiu econòmic molt important, i els clubs de natació, com el nostre, és un d’aquests grans actius”.

Per part seva, el president de la sectorial PIMEC Esport, Agustí Tarragó, ha defensat que “el sector esportiu cohesiona la societat, la cuida, l’enforteix i li aporta valor”. Per això, ha reivindicat que “Catalunya no es pot permetre malbaratar el potencial que tenim al país” i ha recordat que “PIMEC Esport segueix treballant per reivindicar-ho”.

Comentaris
To Top