Ciutat

El teu defensor: “Un camió va enderrocar les pilones”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

Un camió va enderrocar les pilones del carrer de les Magnòlies, cantonada amb Dàlies, i va fugir. Així ho ha explicat Javier Cánovas, veí del barri del Torrent del Capellà, i ho ha pogut confirmar el D.S. a través de l’associació de veïns. Els fets van tenir lloc la setmana passada i el vehicle també hauria fet malbé un senyal vertical de trànsit. Segons apunta el veïnat, van quedar perjudicades, almenys, tres pilones i el senyal vertical que indica la prohibició d’estacionar al carrer.

/ CEDIDA

A causa de l’enderroc de les pilones, també la vorera es va fer malbé i es va quedar aixecada, fet que suposava un risc per als vianants. “La mala praxi d’una persona l’acabem pagant la resta”, lamenta Javier Cánovas, que ha demanat que el consistori es faci càrrec de la reposició de mobiliari públic afectat.

Ha quedat reparat

El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell, que es va comprometre a reposar les pilones que havien quedat en aquest estat després de l’incident. El president de l’associació de veïns del Torrent del Capellà, Mariano Molina, ha explicat que, pel seu compte, va notificar la incidència mitjançant l’aplicació municipal Espai Públic i que poc després en prenien nota.

Uns dies més tard, el 4 de setembre, l’Ajuntament de Sabadell va reparar el desperfecte, segons han apuntat fonts municipals. S’han reposat els elements fets malbé i s’ha condicionat la vorera que havia quedat aixecada.

En tot cas, el D.S. recorda que quan es detecti qualsevol incidència a la via pública, es pot alertar l’Ajuntament a través de l’aplicació Sabadell Espai Públic, que demana un registre omplint dades bàsiques. D’aquesta manera, es pot seleccionar el tipus d’incidència que es vol denunciar, apuntar la seva ubicació mitjançant la geolocalització i enviar la informació directament a l’administració local. També hi ha la possibilitat d’adjuntar una fotografia.

Un cop fet el procés, un missatge electrònic confirmarà l’enviament. Tot i això, el D.S. continuarà defensant les peticions dels ciutadans de Sabadell.

Comentaris
To Top