Oci i cultura

El Sant Vicenç creua els dits i obre curs amb ‘Tarzan’

Algunes actrius van actuar amb mascareta (com es veu a la imatge) / LLUÍS FRANCO

Ara va de debò. El Teatre Sant Vicenç arrenca el curs i espera poder fer-lo d’inici a fi. Sense els ensurts que tot equipament cultural ha patit en els darrers 18 mesos arran de la Covid-19. 

El teatre creualtenc arrenca aquest diumenge, 19 de setembre, amb una reposició de la temporada passada, el musical Tarzan. No és una decisió fortuïta. Segons Jaume Pons, nou director del teatre, “és convenient que es reprodueixin per segona vegada, el tema d’aforament ens va limitar molt”.

Malgrat això, Tarzan va ser justament el hit de la temporada passada, superant els mil espectadors. No és l’única reposició: També es repetiran La Caputxeta Vermella i No sé què vull ser. 

A més a més, aquest musical ha esdevingut en una producció de gran format, en el qual hi ha implicades (d’una manera o una altra) més de 100 persones de la comunitat del Sant Vicenç. Tan sols l’elenc són 42 actors i actrius, als quals cal afegir un equip de més de 45 col·laboradors en diferents tasques en tot el procés. 

El musical està dirigit per Carles Campoy i Miquel Ribes, i té en la música en directe el seu tret més diferencial. I és que una banda de 8 músics interpreta –durant la funció– els números musicals creats pels joves sabadellencs Dalmau Pérez i Néstor Pérez. 

Fins al 17 d’octubre

Tarzan s’estrena aquest 19 de setembre i serà representat tots els diumenges fins al 17 d’octubre. Hi haurà dues franges: a les 11.30 h i a les 18h (amb 10 funcions en total), i l’aforament està limitat al 70%. L’obra té una durada de 105 minuts.

Comentaris
To Top