CASTELLAR

Es donen a conèixer les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de Castellar

Una de les opcions més votades ha sigut la construcció d’una pista poliesportiva a l’Espai Tolrà / LL. F.

Les aules multisensorials a les escoles de SUMA, els drons de l’ADF, la pista poliesportiva a l’Espai Tolrà del Futbol Sala Castellar i la millora de les places de Sant Feliu del Racó del Consell d’Infants són les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2021 de Castellar del Vallès. Les tres primeres són projectes dins del nucli urbà, mentre que l’última es troba dins de la categoria d’urbanitzacions.

Presentació a El Mirador

Els resultats es van donar a conèixer el dimarts passat en un acte que es va dur a terme a l’equipament municipal d’El Mirador. Les opcions localitzades al nucli urbà més votades sumen un pressupost de 150.000 euros, l’assignació destinada per a aquesta categoria, que tenia la lletra A. Pel que fa a les propostes localitzades a Sant Feliu del Racó i a les urbanitzacions, la més votada té un cost de 50.000 euros, que també és l’import per a aquesta categoria, amb la lletra B.

Els votants podien triar fins a tres propostes de la categoria A i B per ordre de preferència. A les propostes escollides es podien assignar tres punts, dos o un, respectivament. La resta de resultats es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Castellar.

La regidora de Responsabilitat Social, Carol Gómez, va fer un balanç positiu del procés. “Els estudis sobre pressupostos participatius demostren que superar el 5% de participació ja és un èxit i aquest any s’ha arribat al 9%”, va indicar.

Comentaris
To Top