Oci i cultura

L’Escola d’Òpera rep el tenor Giménez en els seus 25 anys

Si fos Masterchef, equivaldria a rebre  la visita i consells de Juan Mari Arzak. 

Però estem a Sabadell i Sabadell sóna a òpera. A la ciutat es desplaça la setmana vinent el prestigiós tenor Eduard Giménez (1940), qui impartirà diverses masterclass als alumnes de l’Escola d’Òpera. De fet, l’edició d’enguany és especial, doncs celebra els 25 anys d’ençà que la Fundació Mirna Lacambra-Xavier Gondolbeu la posés en marxa. “Volíem fer alguna cosa especial”, diu Lacambra, “i vam apostar per comptar amb un tenor tan destacat com Eduard”. 

Giménez, en una actuació / DS

Giménez va cursar els seus estudis musicals en el Conservatori del Liceu de Barcelona, tot i que més tard es va traslladar a Milà, on perfecciona la seva tècnica vocal amb el tenor Vladimiro Badiali.

Des del seu debut a Itàlia en el Teatre Comunale de Reggio Emília la seva activitat artística li ha portat a actuar en els més grans teatres operístics del món com l’Opera Garnier i l’Opera de la Bastilla de París, La Fenice de Venècia, Comunale de Florència, Opera de Roma, San Carlo de Nàpols, Colón de Buenos Aires, Teatre Real de Madrid, Teatre Nacional de Sant Carles de Lisboa…

Comentaris
To Top