ESPORTS

El 7 d’octubre es recupera la Festa de l’Esport Sabadellenc amb una edició atípica

Maica Garcia és l'última guanyadora, en la 66a edició celebrada el 2019 / Lluís Franco

Si no surt cap entrebanc, el dijous 7 d’octubre torna la Festa de l’Esport Sabadellenc després de la suspensió de l’any anterior per la pandèmia. Això sí, serà una 67a edició una mica atípica i amb un format diferent: el jurat haurà de valorar els mèrits acumulats pels esportistes i entitats finalistes corresponents als anys 2019 i 2020 conjuntament. De fet, aquest dijous se celebra una última reunió dels membres del jurat i el dimecres 29 es farà l’acte de presentació dels finalistes i lliurament de plaques al Teatre Principal.

La gala de proclamació del millor esportista i entitat tindrà lloc el dijous 7 d’octubre, també al Teatre Principal, a partir de les 19.30 hores. Serà el moment de conèixer si la waterpolista Maica Garcia revalida el títol que va aconseguir en l’anterior edició, per davant de Queralt Castellet i Aleix Gómez, o bé té successor o successora. Maica repeteix en el cartell de finalistes juntament amb la seva companya d’equip i selecció, Laura Ester, i els nedadors Ona Carbonell i Emma Garcia (artística), Óscar Salguero; Javier Pérez (culturisme); Francisco Cabrera (tir olímpic); Aleix Gómez (handbol); Anna Pons (gimnàstica rítmica) i Laura Payà (triatló).

Les 10 entitats finalistes son: Club de Tennis Sabadell (vigent guanyadora); Unió Excursionista Sabadell, Club Gimnàstic Catalunya, Club Triatló Sabadell, Joventut Atlètica Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, Motor Club Sabadell, Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms i OAR Gràcia Sabadell. D’altra banda, les entitats de promoció de l’esport guardonades son: Societat Coral Colon, Associació Esportiva Can Deu, Amics del Pou Nou Escorial, CFU Can Rull RómuloTronchoni, Club Esportiu Escola Pia, Creu Alta Sabadell Bàsquet, Grups Arrahona Futbo Sala, Escola de Futbol de Sabadell, Fundació Sant Nicolau i Falcons Sabadell Associació Esportiva.

Comentaris
To Top