ESPORTS

L’Escola Pia arregla una estrena grisa

'Peluca', celebrant el momentani 4 a 2 / LL. FRANCO

El debut a la temporada 21/22 no va ser l’esperat. Només l’Escola Pia va poder esgarrapar un resultat positiu davant l’UD Ibiza Gasifred (4-4), mentre Club Natació Sabadell i Amics del Pou-Nou Escorial van caure davant el Sala 5 Martorell (3-0) i l’Industrias ‘B’ (2-9), respectivament.

A Can Colapi, Jordi Sardà, amb dues dianes de bella factura, va fer creure que guanyar a una de les millors plantilles de la lliga era possible, però les lesions de Lenny Ramos i Carles Comadran van  acabar castigant a l’equip de Pedro Donoso. Tot i arribar al tram final del partit amb un resultat favorable (4-2),  Miguel León, i Sergio Parra, amb la tàctica del porter-jugador, acabarien situant el definitiu 4 a 4.

A Martorell, el CN Sabadell, que s’enfrontava amb un conjunt cridat a disputar el ‘play-off’,  va estar a prop de puntuar, però dos minuts fatídics el van acabar condemnant (3-0).

Qui va endur-se un dur correctiu va ser l’Amics del Pou-Nou Escorial en l’estrena de l’equip  d’Els Merinals a la categoria. Els de Francis Barragán es van veure superats de principi a fi davant el filial de l’Industrias de Santa Coloma.

Comentaris
To Top