Ciutat

Obres de millora de l’asfalt a la plaça del Mil·lenari durant tres dies

La plaça del Mil·lenari, aquest dilluns / LLUÍS FRANCO

La plaça del Mil·lenari està en obres des d’aquest dilluns a la nit, en què han començat els treballs per reparar l’asfalt. Les obres van a càrrec de la Generalitat de Catalunya i es faran les nits de dilluns, dimarts i dimecres, 27, 28 i 29 de setembre; de nit per reduir al màxim les molèsties en la mobilitat.

Concretament, les feines començaran a les 22 h i es preveu que acabin a les 6 h de cadascun d’aquests dies. Per poder fer aquesta feina, se senyalitzarà la zona d’actuació i sempre es permetrà el pas dels vehicles perquè es deixaran carrils lliures mentre es treballa en altres.

A part de reparar els trams més malmesos, l’objectiu d’aquestes obres és igualar l’asfalt de la rambla d’Ibèria (C-1413a), actuant des de la plaça del Mil·lenari, el carril central i els carrils de l’anell exterior d’aquesta via que connecta amb Sant Quirze.

Artèria principal

Amb accés directe des de la sortida Sabadell Centre de la C-58, la plaça del Mil·lenari és una de les principals vies d’arribada a la ciutat. Des d’allà es pot anar als diferents punts de la ciutat, encara que principalment sigui utilitzada per anar cap a Can Feu, Gràcia i el Centre.

Comentaris
To Top