Ciutat

Concentració de suport als investigats en l’operació Judes aquest dijous

Imatge de la concentració d'avui als jutjats de Mollet del Vallès en suport als detinguts de l'operació Judes / ALERTA SOLIDÀRIA

Alerta Solidària, Recuperem el Nord i el grup de suport Detingudes 23S han convocat una concentració de suport als investigats de l’operació Judes que declararan als jutjats de Sabadell el pròxim dijous 30 de setembre. La trobada tindrà lloc a les 9.30 h en el mateix emplaçament.

Eva Pous, l’advocada d’Alerta Solidària que coordina la defensa dels investigats, ja va demanar dissabte continuar omplint els carrers per aconseguir la “llibertat” de les persones investigades.

El magistrat de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón va anunciar fa poc més de deu dies el processament per pertinença a organització terrorista als tretze presumptes membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR), i a nou d’ells, a més, per tinença, dipòsit i fabricació de substàncies o aparells explosius i inflamables de caràcter terrorista.

El jutge considera que aquest grup formava l’anomenat Equip de Resposta Tàctica (ERT), una cèl·lula integrada pels investigats d’una “gran radicalitat” que va materialitzar algunes de les accions més contundents que van dur a terme els CDR i que pretenien assaltar el Parlament. S’enfronten a penes que van dels sis als 27 anys de presó.

Els investigats en l’Operació Judes declararan el 28 i 30 de setembre

Comentaris
To Top