Ciutat

L’institut Vallès treballa amb instituts europeus el pensament crític

L’institut Vallès treballarà durant dos anys amb centres educatius europeus per impulsar el pensament crític dels alumnes i estudiar la conservació de la biodiversitat. Serà en el marc del projecte Erasmus KA2, l’Antropocé.

La iniciativa serà també una oportunitat per a fer estades en els països participants del projecte i conèixer-ne la cultura. Així doncs, els estudiants de l’institut Vallès compartiran projecte educatiu i aprendran juntament amb els alumnes de Gemeinschaftsschule Faldera mit Oberstufe der Stadt (Neumünster, Alemanya); l’Istituto Omnicomprensivo (Lampedusa, Itàlia) i 7o Geniko Lykeio Acharnon (Archanes, Grècia).

Durant aquesta setmana, de fet, l’institut sabadellenc ja ha rebut la visita de dos professors de cada país per a preparar els dos anys de projecte.

Trobada entre professors europeus a l’institut Vallès / cedida

Les trobades entre instituts tenen diferents objectius, entre els quals la difusió de pràctiques de referència innovadores; l’impuls de competències bàsiques, especialment, emprenedoria i llengües i la participació de grups desafavorits.

Comentaris
To Top