Publicitat
Vallès

Un botiguer de la comarca mor apunyalat per intentar frustrar un robatori al seu supermercat

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una image d'arxiu / D.S.

Un botiguer va morir apunyalat divendres a la nit a Rubí (Vallès Occidental) per intentar frustrar un robatori al seu establiment. Els fets van succeir pels voltants de les 23 h a tocar de la plaça Onze de Setembre, al centre de la població.

La víctima –un home d'origen paquistanès- va voler evitar que un grup de lladres li robessin una ampolla d'alcohol del seu supermercat. El botiguer va perseguir-los pel carrer i, en atrapar-los, va rebre diverses ganivetades al pit i al coll.

Una ambulància del SEM va traslladar-lo a un centre sanitari, però finalment va morir en el mateix vehicle d'emergències. Els Mossos han obert una investigació per identificar i detenir els agressors, i el cas està sota secret de les actuacions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top