Vallès

La Torre Folch de Palau es transforma i serà un espai de trobada per a entitats culturals

La Torre Folch, casa noucentista situada a Palau-solità i Plegamans, es converteix en un espai on diferents entitats culturals del municipi podran dur a terme la seva activitat habitual. A més, l’edifici patrimonial acollirà espais de cocreació entre les entitats amb l’objectiu que cooperin entre elles per generar més activitats i, així millorar l’oferta cultural que s’ofereix a la ciutadania.

La remodelació de l’edifici s’inaugurarà amb un acte institucional aquest diumenge / CEDIDA

Remodelació de l’edifici

La remodelació i nova distribució de la Torre Folch s’inaugurarà amb acte institucional aquest diumenge 17 d’octubre a les 10 h amb la presència de l’alcalde, Oriol Lozano, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, entre d’altres. Així mateix, a la tarda, a partir de les 17 h, l’edifici històric s’obrirà al públic amb l’exposició En Massagran: més d’un segle d’èxit.

La regidora de Cultura de Palau-solità i Plegamans, Eva Soler, explica que el nou espai a la Torre Folch ajudarà les entitats culturals del municipi a créixer. “Estem davant d’un projecte molt important per treballar des de l’Ajuntament i en coordinació amb entitats i agents culturals locals. Permetrà generar activitats culturals i desenvolupar projectes interessants”, assegura.

Dit això, l’Ajuntament del municipi vallesà activarà aviat un compte d’Instagram i una pàgina web –que tindran el nom de la casa–, a través dels quals publicarà tota l’actualitat sobre totes les activitats culturals que es duguin a terme a la Torre Folch.

Comentaris
To Top