Diners

Sabadell tindrà un ‘spa’ per a bebès al Centre a partir del 2 de novembre

Splash Baby Spa utilitza un mètode que combina l’estimulació aquàtica i el massatge infantil / CEDIDA

Sabadell tindrà el seu primer spa per a infants de 0 a 12 mesos a partir del pròxim 2 de novembre. La franquícia Splash Baby Spa, que combina la tècnica de l’estimulació aquàtica amb el massatge infantil, disposarà d’un local al carrer de les Tres Creus, 84. L’empresa ja prepara un acte d’obertura i farà una promoció d’un 20% de descompte per als clients el primer mes –percentatge encara per confirmar–.

Montse San José, gerent de la botiga, assegura que es tracta de “molt més” que un simple spa. De fet, explica que el mètode que utilitzen, fruit del resultat de l’aplicació de tècniques amb rigor científic, afavoreix el desenvolupament cognitiu, motor i sensorial de l’infant. “El bebè s’ho passarà bé dins de l’aigua, però el nostre espai no només és d’oci. La nostra intenció és detectar possibles còlics que pugui tenir i potenciar el vincle afectiu amb els pares”, afirma.

La companyia adapta les sessions –almenys una setmanal– a l’etapa evolutiva i necessitats específiques de l’infant, amb unes fases de treball diferenciades. Dit això, Splash Baby Spa també ofereix formació als pares. Els treballadors els ensenyen a fer massatges anticòlics als bebès i els ofereixen assessorament per a la seva nutrició.

Interior d’un establiment de Splash Baby Spa / CEDIDA

D’altra banda, Montse San José confia que el nou establiment al carrer de les Tres Creus tindrà èxit. De fet, indica que ja ha rebut les primeres trucades de persones interessant-se pels serveis de Splashy Baby Spa. “Molta gent ja hi està interessada. Sabadell és una ciutat amb moltes famílies que tenen nens petits. Segur que els agradaran els nostres serveis”, vaticina.

La gerent de la nova botiga reitera que amb les sessions que ofereixen d’estimulació aquàtica, els infants tenen la sensació “d’estar al ventre de la mare”. “Als bebès els encanta l’aigua i, sobretot, que estiguin per ells. A més, els pares tindran eines per connectar més amb els seus fills”, expressa San José.

Splash Baby Spa té locals arreu de l’Estat i el de Sabadell és el tercer a Catalunya. Els altres dos es troben a Reus i a Castelldefels. L’empresa està consolidada. “No hi ha cap empresa que ofereixi un servei de spa per a bebès amb el mètode que tenim nosaltres. De fet, tenim científics al darrere que l’avalen”, assegura San José, que ja espera amb ganes l’obertura de la tenda el pròxim 2 de novembre.

Comentaris
To Top