ESPORTS

El juvenil del Sabadell vol consolidar-se a la zona alta de la classificació

La plantilla del juvenil 'A' del CE Sabadell 2021-22 | LLuís Franco

Moment especial. El juvenil del Centre d’Esports Sabadell arrossega una bona ratxa de quatre victòries consecutives que li permet situar-se en el quart lloc, igualat amb el RCD Mallorca i a tan sols tres punts del líder: El FC Barcelona. L’entrenador arlequinat, Marc Nomen, té clar el perquè d’aquest gran moment que travessa el seu equip i ha donat les claus d’això: “Estem en una ratxa de victòries que és conseqüència d’haver treballat molt dur. Intentarem allargar aquest gran moment a través de la gran exigència i un treball constant”.
Aquest dissabte 23 d’octubre, el Sabadell té l’oportunitat de consolidar-se en la zona més alta de la classificació. Rep al Lleida per la jornada 8 del grup 3 de Divisió d’Honor, un equip que se situa en el fons de la classificació però que sens dubte sortirà obligat a obtenir els tres punts.

Però la principal novetat passa d’altra banda: Aquesta vegada no sols els mitjans locals seran presents en aquest important partit, sinó que la Federació Catalana de Futbol té la iniciativa de retransmetre el partit, juntament amb altres punts de la categoria, per la televisió d’aquesta mateixa institució. La retransmissió serà dirigida pel periodista Nino Vázquez i l’analista de les Seleccions Catalanes Base, Jonatan Ruiz. Marc Nomen també ha volgut agrair a la FCF per aquesta gran iniciativa ja que assegura que “tenen ganes que es projecti aquesta gran feina que l’equip està fent en aquesta temporada”.

Comentaris
To Top