Ciutat

L’Hospital Quirónsalud del Vallès, reconegut com un dels millors hospitals de l’Estat

L'Hospital Quirónsalud del Vallès / D.S.

L’Hospital Quirónsalud del Vallès, situat a Sabadell, ha sigut guardonat amb els premis BSH-Best Spanish Hospitals Awards, que reconeixen els millors hospitals de l’Estat per la seva gestió sanitària i qualitat assistencial. 120 centres —65 hospitals públics i 57 de privats— han participat en la tercera edició del concurs, una xifra que suposa un 16% més de participació respecte a l’edició anterior.

Els criteris del certamen es basen en més de 230 paràmetres metodològics auditats per la Sociedad Española de Directivos de la Salud SEDISA, que col·labora amb els premis BSH.

Dit això, l’Hospital Quirónsalud del Vallès ha quedat com a millor hospital a la categoria Aparell muscular esquelètic. A més, ha estat entre els tres finalistes en les categories de Patologia infecciosa i Maternoinfantil.

Optimitzar la gestió sanitària

Els premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards han sigut creats amb l’objectiu d’optimitzar la gestió sanitària per a la millora dels hospitals públics i privats d’arreu de l’Estat. Així mateix, ajuden a posar en valorar el treball de gestió diària que els hospitals duen a terme per créixer en qualitat.

Altres hospitals del grup Quirónsalud de Catalunya també han estat reconeguts amb els premis BSH. Entre ells, l’Hospital Universitari General de Catalunya i l’Hospital Universitari Dexeus.

Comentaris
To Top