Ciutat

Les obres per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme es realitzaran el 2022

El Govern municipal ha ultimat el projecte constructiu valorat en uns 400.000 euros i espera licitar-lo les pròximes setmanes

La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya es remodelarà el 2022. Les obres per recuperar l’anella peraltada, desmuntada per fer l’hospital de campanya durant la crisi sanitària de la Covid, s’iniciaran l’any vinent, segons avança l’Ajuntament al Diari de Sabadell. El Govern municipal ha ultimat el projecte constructiu valorat en uns 400.000 euros i espera licitar-lo les pròximes setmanes.

La intenció del consistori és finançar l’actuació a quatre bandes: l’Ajuntament, la Diputació, el Consell Superior d’Esports (Estat) i la Secretaria Catalana de l’Esport (Generalitat). Tant l’Estat com la Diputació ja han previst destinar-hi una partida econòmica, però s’està en espera del Govern català. “Ho farem amb ells 0 sense. No deixarem que Sabadell i Catalunya perdin un equipament així”, assegura el tinent d’alcaldessa Pol Gibert, que mostra desconcert: “No sabem a què es deu el retard”. Les administracions local i autonòmica mantenen converses per trobar la fórmula econòmica adequada. Fonts de la Secretaria Catalana de l’Esport asseguren que hi estan treballant i que “al més aviat possible” donaran una resposta a l’Ajuntament.

La Federació Catalana d’Atletisme recuperarà la competició a Sabadell entre gener i abril del 2022. Es traslladarà l’estructura mòbil –ara situada al Palau Sant Jordi (Barcelona)– tal com plantejava el consistori sabadellenc. Després, de cara a la primavera i l’estiu, es farien les obres per recuperar l’equipament definitiu.

Comentaris
To Top