Diners

Una empresa de reformes de la llar obrirà un local al Centre el 9 de desembre

L'establiment s'ubicarà a la Travessia de la Borriana, 14 / CEDIDA

Reformes Campoy, empresa sabadellenca que es dedica a la reforma d’habitatges, obrirà un local a la travessia de la Borriana, 14, al Centre de Sabadell. Serà a partir del dijous 9 de desembre, just quan la companyia activarà el servei al públic. Reformes Campoy, creada fa menys d’un any, es troba en ple creixement: ha passat de tres a vuit treballadors durant aquest període.

Ofici vocacional

El propietari de la companyia, Pol Campoy, assegura que tot i que l’empresa fa poc temps que està en funcionament, els qui la formen, entre els quals ell mateix, tenen molta experiència en el sector. “En el meu cas, tant el meu avi com el meu pare eren paletes. Jo fa molts anys que també ho soc. Els altres empleats que tenim també venen del món de la construcció. Per tant, som especialistes en tot el que sigui reformar llars”, explica.

Dit això, Pol Campoy explica que des de la companyia esperen que el nou local els permeti tenir un contacte més estret amb el client. “L’establiment ens permetrà oferir un servei més bo als nostres usuaris i també ens ajudarà a tenir-ne de nous gràcies a la seva bona ubicació”, expressa.

El propietari de Reformes Campoy confia que l’empresa seguirà creixent. “El nostre sector està a l’alça”, finalitza.

Comentaris
To Top