Diners

La botiga de MediaMarkt a Sabadell obre aquest divendres

La gran firma de l’electrònica de consum i la tecnologia ha contractat 60 professionals per a la botiga del Centre Comercial Via Sabadell

La botiga està situada al Centre Comercial Via Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La botiga de MediaMarkt a Sabadell s’inaugurarà al públic aquest divendres. La firma de l’electrònica de consum i la tecnologia ha contractat 60 professionals per treballar a la botiga, que està situada al Centre Comercial Via Sabadell i es tracta del primer establiment de la cadena a Sabadell (ja és present a localitats com Terrassa o Sant Cugat). MediaMarkt prepara descomptes en els seus productes de fins al 21% el dia de la inauguració.

Una dona mira a l’interior de la nova botiga de MediaMarkt / VICTÒRIA ROVIRA

La botiga, la número 22 de la cadena a Catalunya, té 1.895 metres quadrats de superfície i compta amb un ampli catàleg de productes i serveis per als clients. Així, MediaMarkt va signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell per tal que el Vapor Llonch col·laborés activament en el procés de selecció aportant candidats inscrits en les seves llistes.

MediaMarkt és una empresa omnicanal que lidera el seu sector al mercat espanyol, on disposa de 88 establiments i d’un equip de 6.675 col·laboradors.

L’establiment de Sabadell té gairebé 2.000 metres quadrats de superfície / VICTÒRIA ROVIRA

MediaMarkt cerca 60 professionals per a la botiga que obrirà a Sabadell

Comentaris
To Top