ESPORTS

El derbi Can Rull RT-Tibidabo TR és el plat fort del futbol territorial

El Can Rull R.T. afronta el segon derbi com a local / Ll. Franco

La Segona Catalana d’aquesta temporada ofereix un atractiu especial: els derbis sabadellencs. El Can Rull R.T. viurà el segon en pocs dies. Després de perdre davant el líder Sabadell B (1-4), aquest diumenge (12.15 h) rep la visita del Tibidabo T.R. en un duel molt obert. Els dos equips arriben amb bones sensacions.

El conjunt de José García, Numosky, va refer-se amb una treballada victòria al camp del Sallent (0-1) i ara vol fer un nou pas endavant en el seu objectiu d’allunyar-se de la zona baixa de la taula. “La classificació queda al marge en un derbi, és un partit diferent perquè sempre té una motivació extra”, diu el tècnic de Can Rull. Avisa que “el Tibidabo és un equip ben organitzat, que només ha perdut un partit i serà força complicat”.

Sense Daniel Leoncio
Els de Torre Romeu afronten el duel amb dos punts més que el Can Rull a la taula després d’un inici de lliga molt positiu, amb  dos victòries, tres empats i una única derrota. El tècnic Daniel Leoncio no podrà estar present en el derbi i serà el seu segon, Toni Sallés, qui s’assegui a la banqueta. “Pels jugadors – explica- sempre significa una motivació especial jugar un derbi”, però ell vol centrar-se en la “cerca de l’objectiu de la temporada, o sigui la permanència. Si l’equip està al seu màxim nivell, és capaç de qualsevol cosa”, assegura.

El conjunt de Torre Romeu arriba en un bon moment / Ll. Franco

D’altra banda, el Sabadell B, sense Pere Belmonte, amb el primer equip per les baixes de Facu García i Sergi Altimira al mig del camp, defensarà el lideratge al camp del Can Trias aquest diumenge (12 h). Completa la jornada de Segona Catalana la UE Sabadellenca de Jesús Rueda, Betis, que visita el camp del Lloreda  (diumenge, 12 h) amb la idea de millorar les seves prestacions com a visitant.

Comentaris
To Top