Ciutat

Inaugurada l’exposició “Aprenent a volar 1910-2022. Crònica de la formació de pilots de defensa”

Algunes de les aeronaus que s'hi exposen / CEDIDA (C.M.)

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, encarregada de la gestió del Museu Aeronàutic de Catalunya, inaugura aquest divendres l’exposició Aprenent a volar 1910-2022. Crònica de la formació de pilots de defensa, que es podrà veure al museu, situat dins el recinte de l’aeroport de Sabadell.

Amb motiu de l’obertura del museu de forma ja continuada (fins abans de la pandèmia sols havíem fet visites a grups i de forma concertada, i visites guiades en algunes de les jornades de portes obertes), han preparat aquesta exposició que repassa la història de la formació dels pilots militars de defensa des del primer pilot militar, l’Infante d’Orleans, l’any 1910, fins a l’actualitat, amb l’arribada dels nous avions entrenadors Pilatus PC-21 que començaran a formar nous pilots militars el curs 2022-2023.

L’exposició comença aquest vespre de forma virtual amb una conferència en línia a càrrec de Jesús López Estevan, expilot militar, que es podrà seguir per zoom a partir de les 20 hores. Diumenge, a les 11 hores, s’inaugurarà de forma presencial.

Com visitar el Museu Aeronàutic de Catalunya i l’exposició

El museu es troba dins l’Aeroport de Sabadell, i per poder-lo visitar és necessari fer una reserva prèvia, gestió que es pot fer a través de la pàgina web. L’horari d’obertura és dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i entre setmana podem fer visites guiades per grups i escoles.

Comentaris
To Top