L’OAR Gràcia ja sap guanyar a fora i el Creu Alta Sabadell frega la victòria

Els graciencs han celebrat el primer triomf com a visitants / Ll.F.

Cara i creu a la Primera Nacional masculina. Després del derbi, l’OAR Gràcia ha assaborit la seva primera victòria de la temporada fora de casa, un ajustat 32-34 a la pista de la Salle Montcada. Poc feia pensar que seria així quan els locals manaven per tres gols (32-29) a només 5 minuts de la conclusió. Tot apuntava a una nova desfeta gracienca com a visitant, però un espectacular parcial final de 0-5 ha capgirat de manera espectacular el marcador.

De fet el partit s’ha convertit en una muntanya russa constant per als dos equips. Alternances en encerts i errades ha propiciat una dinàmica de gran igualtat, com reflectia el 17-17 del descans. A la represa, l’OAR ha aconseguit posar-se per davant (24-26), però la Salle ha sabut reaccionar i quan semblava tenir el partit ben controlat, s’ha produït un últim gir de guió que ha significat el primer èxit forà del conjunt de Cesc Borrell, per enganxar-se a la zona alta de la taula.

En canvi, la sort no vol saber res del Creu Alta Sabadell aquesta temporada. En el derbi davant l’Handbol Terrassa ha tingut a tocar la primera victòria de la temporada. Han sortit molt endollats els homes de Ramon Salmurri i han dominat amb autoritat tota la primera meitat (8-5, 10-6) fins al descans (14-9). El partit estava on volien. De sobte s’ha produït una de les fatals desconnexions i un parcial de 3-8 en els 10 primers minuts de la segona part ha canviat la decoració.

Més nevis, més imprecisions i tot i mantenir-se dins del partit (20-22, 22-23), els sabadellencs han acabat cedint per un 24-26 i continuen enfonsats a la taula sense puntuar. L’objectiu està cada vegada més a prop, això sí.