CASTELLAR

La tretzena edició del festival de cinema Bram es tanca amb 2.500 espectadors

El Bram ha tingut una mitjana d’assistència de 150 espectadors per sessió / CEDIDA

Un total de 2.516 espectadors han assistit els darrers dies a les activitats incloses al programa de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. La tretzena edició del Bram, que ha tingut lloc entre el 5 i el 14 de novembre, s’ha tancat amb una mitjana d’assistència de 150 espectadors per sessió i una valoració global de les pel·lícules projectades per part del públic de 8,17 punts.

Balanç positiu de l’organització

Des de l’organització es fa un balanç molt positiu de la bona acollida de la programació. De fet, set dels onze títols projectats han superat la puntuació mitjana del 8, en un any marcat pel canvi de dates habituals de la mostra a causa de la pandèmia. La comissió del Bram, formada per l’Ajuntament i el Club Cinema Castellar Vallès, ha prioritzat en aquesta edició una selecció de títols que apostaven per la paritat d’homes i dones en la direcció i diverses preestrenes, sense oblidar la presència del cinema català, les propostes locals, la música i les activitats familiars.

Dit això, la pel·lícula Maixabel s’ha endut el Premi Especial del Públic. La cinta d’Icíar Bollaín es va imposar amb una puntuació mitjana de 9,11 punts, la puntuació més alta assolida mai en les tretze edicions del Bram. El premi, totalment simbòlic, consisteix en un sac d’un quilo de mongetes del ganxet, producte típic castellarenc que compta amb denominació d’origen pròpia.

Comentaris
To Top