ESPORTS

El CT Sabadell femení guanya el RC Polo (4-0) i es planta a semifinals

La jove Ivet Sala s'ha imposat a Clàudia Freixa
La jove Ivet Sala, en el seu partit davant de Clàudia Freixa / Lluís Franco

Amb rotunditat. El Club de Tennis Sabadell s’ha classificat per a les semifinals del Campionat de Catalunya absolut en categoria femenina i s’enfrontarà aquest divendres al CT Barcino després de la seva contundent victòria sobre el RC Polo (4-0). Les sabadellenques no han donat opció a l’equip barceloní, cedint només dos jocs en els quatre partits individuals.

La jove Ivet Sala s’ha imposat a Clàudia Freixa per un doble 6-1 i la japonesa Adithaya Karunaratne, formada a l’Escola de tennis de l’entitat, també s’ha mostrat molt superior a Carla Esfoet (6-0 i 6-0). Per aquest guarisme han guanyat Anna Miguel davant Maria Zaragoza i la veterana Eva Escribano contra Berta Mañas. El RC Polo s’ha presentat amb jugadores júniors i mai ha pogut respondre al bon nivell i qualitat de les sabadellenques.

L’equip femení amb Yolanda Clemot / CTS

Aquest divendres, el CT Sabadell tindrà un os molt dur com el CT Barcino en el seu intent d’arribar a la final del torneig. D’altra banda, el Cercle Sabadellès 1856 també ho tindrà complicat en la seva semifinal contra el RCT Barcelona. En categoria masculina, també estan definides les semifinals que es disputaran durant la jornada de divendres, en dues sessions, a partir de les 10 i 14 h. El RCT Barcelona, clar guanyador davant el CT Manresa (4-1), jugarà contra el CT Barcino i el Cercle Sabadellès, després de superar el CT Sabadell a quarts, tindrà com a rival el RC Polo, que va superar en el tie-break dels dobles el CT Girona (4-3).

El Cercle Sabadellès supera el CT Sabadell i estarà a semifinals (4-3)

Comentaris
To Top