ESPORTS

CT Sabadell i Cercle Sabadellès estaran a la final del Català absolut

Les components de l'equip femení del C.T. Sabadell
L'equip femení del CT Sabadell després de superar el CT Barcino a semifinals / CEDIDA

Final amb doble presència sabadellenca. El Campionat de Catalunya absolut ha estat el gran protagonista aquesta setmana a les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell i aquest dissabte viurà, a partir de les 10 h, la cirereta amb una vibrant jornada final en què hi haurà l’amfitrió i el Cercle Sabadellès 1856. Lluitaran pel títol davant el poderós RCT Barcelona en categoria femenina i masculina respectivament.

Això ha estat possible després de les victòries dels dos representants locals en les semifinals. En categoria femenina, el CT Sabadell va superar una dura prova de foc davant el CT Barcino, sobre el paper favorit. Ivet Sala ha perdut davant Paula Arias, 1-6, 2-6; Adithaya Karunaratne ha retornat l’esperança amb una patida victòria sobre Jordina Garriga (6-4, 3-6, 6-4), ratificada amb el triomf d’Ana Miguel davant Zoi Spyrou (6-2, 6-3). La derrota d’Eva Escribano contra Francesca Curri (0-6, 0-6) ha dut l’eliminatòria al decisiu doble, on el CT Sabadell, amb Karunaratne/De Miguel ha segellat el passaport per la final amb un 6-0 i 6-3 davant Arias/Curri. Ara espera el RCT Barcelona, que va superar el Cercle per un clar 4-0.

El Cercle ha demostrat un alt nivell en categoria masculina

El Cercle Sabadellès s’enfrontarà al RCT Barcelona a la final masculina / Ll. Franco

L’equip de la carretera de Bellaterra, en canvi, s’ha colat a la final masculina de manera brillant: 5-0 contra el RC Polo a semifinals. Alex Martí (6-1, 6-0); Sergio Martos (6-1, 7-6); Guillem Busquets (6-3, 6-1); Noah López (6-1, 6-2) i Óscar Hernández (6-1, 6-1) no han donat cap mena d’opció als seus rivals. Ara tindran un os en el duel pel títol, com va demostrar el RCT Barcelona contra el CT Salut (4-1) a semifinals. Una cita amb la motivació dels dos conjunts sabadellencs que de ben segur propiciarà la presència de molts aficionats a les graderies.

El CT Sabadell femení guanya el RC Polo (4-0) i es planta a semifinals

Comentaris
To Top