Diners

Delikia Fresh, empresa gallega d’alimentació, s’instal·la a Barberà

Delikia Fresh, empresa gallega especialitzada en alimentació a través de màquines expenedores que inclouen els seus propis productes, té la seva nova seu corporativa a Barberà del Vallès. La companyia ha llogat una nau logística al Polígon Industrial Ca Salvatella, al municipi vallesà, amb l’objectiu d’ampliar les seves instal·lacions i millorar la distribució dels seus productes.

Es tracta d’una nau industrial adossada amb dues plantes i més de 1.000 metres quadrats de superfície. La primera planta té unes oficines condicionades amb instal·lació elèctrica i aigua.

Màquines expenedores de Delikia Fresh / CEDIDA

Les noves instal·lacions de Delikia, que disposen de setze places d’aparcament, es troben a prop de l’autopista AP-7 i la C-58. “En el cas de Delikia, la seva connectivitat és un aspecte estratègic. Barberà és un bon enclavament logístic i és adequat per a una activitat com la seva”, explica el director del departament logístic de Forcadell, Gerard Plana. Forcadell és la companyia que s’ha encarregat d’assessorar Delikia Fresh durant tot el procés d’arranjament de la nau.

Delikia és un dels principals operadors de màquines expenedores a escala nacional. Factura 45 milions anuals, compta amb una plantilla de 342 treballadors i disposa d’unes 11.000 màquines repartides per tot l’Estat.

Comentaris
To Top