Diners

La sabadellenca Nuage s’estrena amb la seva primera col·lecció de roba per a noies

Els productes de l’empresa sabadellenca van destinats a noies d’entre 10 i 18 anys / CEDIDA

La sabadellenca Danahe Ruiz ha creat la marca de moda per a noies adolescents Nuage (núvol, en francès). Es tracta d’una firma que compta amb peces de roba de quilòmetre zero dissenyades i fabricades a Sabadell i Barberà del Vallès. L’empresa va arrencar fa gairebé dos anys, però la pandèmia ha fet que la primera col·lecció no s’hagi presentat fins fa una setmana.

Venda ‘on-line’

La roba de Nuage té “dissenys urbans contemporanis” i “detalls cuidats”, explica Ruiz. “Oferim peces per a adolescents d’entre 10 i 18 anys. La nostra roba és artesanal i molt còmoda, sense deixar de tenir glamur”, afegeix. Dit això, la primera col·lecció de la firma sabadellenca només es vendrà a través del web nuagebcn.com. Tanmateix, la companyia s’instal·larà en una pop-up, és a dir, una botiga física de venda temporal, a principis de l’any 2022 a Barcelona.

A més, Nuage col·labora amb l’escola de dansa Kmy Studio de Sabadell, a qui venen en exclusiva una col·lecció de roba de dansa per a noies i nenes. No obstant això, la companyia sabadellenca vol centrar tots els seus esforços a captar clientela a través del canal digital. “Volem estar ben posicionats a les xarxes socials perquè les adolescents ens trobin”, apunta Danahe Ruiz.

Quant a les expectatives, la propietària del negoci prefereix ser prudent i no fer previsions de facturació. Tanmateix, espera que Nuage arribi a ser una marca coneguda entre el seu públic objectiu a tot l’Estat.

Comentaris
To Top