El Sabadell Rugby Club aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor Catalana

Un moment del partit Sabadell Rugbi Club
Una acció del partit davant el Quebrantahuesos a La Roureda / CEDIDA

Objectiu assolit. El Sabadell Rugby Club no va fallar en el partit més important dels seus vuit anys d’existència i després de superar amb autoritat el Quebrantahuesos aragonès (49-7) ha certificat el desitjat ascens a la Divisió d’Honor Catalana, la tercera categoria del rubgi estatal. El conjunt sabadellenc ho va celebrar amb ganes al camp de La Roureda.

El conjunt de Fran González va dominar el duel des de l’inici, sense concedir res a un rival que ja tenia la classificació a la butxaca. Els sabadellencs no van voler especular amb el resultat -els hi valia l’empat- i a  la primera part es van avançar amb un clar 20-0 que deixava el camí ben encarrilat.

En altres partits s’havien produït moments de relaxació que van fer perillar el resultat. De fet, a l’inici de la segona part va anotar una marca l’equip visitant, però aquesta vegada el Sabadell Rugby Club va reaccionar amb contundència, controlant tots els registres, per consolidar una victòria clara que significa la consecució d’un objectiu històric per l’entitat que presideix Oriol Ferran. Satisfacció absoluta i ara ja toca pensar en el debut a la Divisió d’Honor, previst pel 15 de desembre. La major part de la competició es disputarà a partir de l’any vinent.