ESPORTS

Doble subcampionat sabadellenc en el Català absolut de tennis

Formació del Cercle que va aconseguir el subcampionat
Formació del Cercle Sabadellès 1856 que va ser subcampió en categoria masculina / CEDIDA

El Campionat de Catalunya absolut de tennis va viure la cirereta a les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell amb l’al·licient de veure els dos representants locals, C.T. Sabadell i Cercle Sabadellès 1856, a les dues finals. Ho tenien molt difícil perquè en les dues categories es van trobar amb el gran favorit, el cap de sèrie número 1, el RCT Barcelona, que va imposar la seva llei de manera implacable.

El masculí del Cercle va caure per 4-1. Noah López va esgarrapar l’únic punt davant Sergio Tintoré amb un 6-0 i 6-1. Alex Martí va perdre davant Oriol Roca, 6-4, 3-6, 3-6; Sergio Martos davant Max Alcalà, 6-7, 2-6; Guillem Busquets davant Luis Utrilla, 0-6, 6-3, 0-6; i Eric Sánchez davant Esteve Agustí, 1-6, 3-6.

Tampoc va tenir opció el femení del Club de Tennis Sabadell (3-1). Anna Miguel va aconseguir el punt de l’honor en el seu partit contra Martina Puvill, 6-1 i 6-3. En canvi, poc van poder fer la jove Ivet Sala davant Guiomar Maristany (0-6, 0-6); la capitana Yolanda Clemot davant Rosa Vicens (0-6, 1-6) i Adithya Karunaratne davant Carlota Martínez (4-6, 1-6). La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, i representants directius de la Federació Catalana i els clubs participants, van participar en l’acte de lliurament de premis.

Comentaris
To Top